Leden- en vrijwilligersavond 2010

Woensdag 26 mei 2010 heeft weer de jaarlijkse leden- en vrijwilligersavond plaatsgevonden van Het Steenders Landschap. Leden en vrijwilligers werden tijdens deze avond in het zonnetje gezet als dank voor de inzet in het afgelopen, koude winterseizoen.

Om 19 uur waren circa 25 leden en vrijwilligers aanwezig in de ijskeet van de ijsvereniging om deze avond mee te maken. Na ontvangst met een kop koffie, werden de aanwezigen door onze voorzitter René van Eijden welkom geheten. Hij refereerde aan de goede opkomst het afgelopen winterseizoen, ondanks dat het op veel werkdagen erg koud en guur was. Complimenten voor alle vrijwilligers.

Na de ontvangst vertrok de groep per fiets richting het nieuwe fietspad over de dijk van de IJssel tussen Bronkhorst en Olburgen. Tijdens de tocht werd door drie vrijwilligers (Jeroen, Fonnie en Louis) van de weidevogelbescherming verteld over het werk van deze vereniging en wat dit allemaal heeft opgeleverd. Erg interessant om te horen! Daarna werd nog even door de prachtige kijkers van de vereniging gekeken. Vervolgens werd de fietstocht hervat en werd gestopt bij een oud verdedigingswerk uit de koude oorlog. Martin vertelde hier een mooi verhaal over de geschiedenis hiervan.

Na een frisse terug naar Steenderen, stond de aanwezigen een barbecue en buffetje te wachten. Uiteraard werd er ook een drankje bijgeschonken en werd het afgelopen seizoen in een gezellige, ontspannen sfeer nogmaals doorgesproken. In het dankwoordje bedankte René van Eijden alle vrijwilligers en leden voor het steun en inzet in het afgelopen.

Op 9 juni is de eerste zomer werkavond. Hiervoor kunt u een uitnodiging vinden op deze website. Het nieuwe seizoen start op 27 oktober met de jaarvergadering en in het eerste weekend van november (6 november) met de eerste werkdag. Hiervoor krijgt u uiteraard nog een uitnodiging. Het bestuur van HSL wenst u allemaal een fijne zomer met mooi weer!

Foto's ledenavond 26 mei 2010

  

Klik op een afbeelding voor de volledige foto