Werkavond 20 juni 2012

 

Woensdag 20 juni is dit jaar de zomer werkavond georganiseerd door Het Steenders Landschap. Tussen de wedstrijden van het EK voetbal door een mooi moment om lekker buiten bezig te zijn. Het was een mooie avond waardoor om 7 uur 23 vrijwilligers aanwezig waren aan de Molenkolkweg.

Op deze werkavond zijn de meidoorhagen rond de boomgaard van Linzell aan de Molenkolkweg geknipt. Verder zijn de nieuwe aangeplante essen en wilgen in De Luur en aan de Lindenweg ontdaan van begroeiing op de stam, is er onderhoud uitgevoerd in de notenboomgaard van Massink en is er door de snoeiers wat zomersnoei uitgevoerd in de boomgaarden van Massink en Linzell. De avond is weer goed verlopen, afgezien van een klein incident waarbij bijenkenner Fred werd aangevallen door een zwerm bijen en zich onder behandeling moest stellen van de EHBO post in het ziekenhuis. Aan het eind van de avond was hij gelukkig al weer terug en bleek de uiteindelijke schade beperkt tot een paar flinke schrammen.

Ter afsluiting was er een drankje en werd in de avondzon bij de boomgaard van Linzell nog wat nagepraat. Iedereen was het er over eens: een leuke avond en het mag zeker een vervolg hebben!

Foto's van de werkdag

 

Klik op een afbeelding voor de volledige foto