Werkdag 13 december 2014

 

Op de werkdag van 13 december 2014 zijn werkzaamheden verricht op een aantal locaties. Ondanks het slechte weer waren er om 9 uur zo'n 20 vrijwilligers aanwezig in de kantine van de ijsbaan om aan het werk te gaan in het landschap rond Steenderen.

Na ontvangst door onze voorzitter onder het genot van een kop koffie, werd verteld welke werkzaamheden uitgevoerd moesten gaan worden. De groepjes werden ingedeeld en iedereen vertrok naar de werklocatie waar hij aan het werk zou gaan.

Een eerste groep heeft aan de Leemstraat de daar aanwezige knotbomen opgesnoeid en er voor gezorgd dat het verkeer weer goed kan passeren. Verdere zijn in de singel haaks op de Leemstraat een aantal nieuwe knotbomen aangeplant. Een andere groep was actief in de Luur om de daar aanwezige rij met knotbomen weer netjes in orde te maken. Tenslotte werd werk verricht in de boomgaard van dhr. Mennink.

De dag werd zoals gewoonlijk afgesloten met een heerlijke kop soep, deze keer gemaakt door de dames Vredegoor en Riethorst. Er wordt gezellig nog wat nagepraat. Op naar de volgende werkdag op 10 januari 2015 a.s. Meer informatie kunt u vinden in de agenda.

Foto's van de werkdag

Klik op een afbeelding voor de volledige foto