Vrieshuis AVIKO >>>

Overzicht projecten en kaarten boomgaarden

Meer informatie over Plantenbos >>>

Lekker wandelen over de Struinroute >>>
Lid worden?
Iemand aanmelden?
>>>
Meer nieuws >>>

Welkom op de informatie pagina van Natuur- en landschapsvereniging Het Steenders Landschap!

Het Steenders Landschap houdt zich bezig met het verbeteren en onderhouden van waardevolle landschapselementen in en rondom Steenderen. Dit vindt plaats door het maken van afspraken met eigenaren, het verzorgen van subsidie-aanvragen, het plegen van overleg met overheden. Meer over de vereniging kunt u lezen onder het kopje 'Vereniging'.

Het HSL is echter ook praktisch actief! Op onze werkdagen wordt met een groep enthousiaste vrijwilligers werkzaamheden gepleegd in het veld om de doelstellingen van de vereniging te bereiken. Over de activiteiten per project kunt u meer lezen onder 'Projecten'. De agenda voor de komende werkdagen is te vinden onder het kopje 'Agenda'. Van de werkdagen kunt u een verslag en foto's vinden onder 'Werkdagen'.

Ter verbreiding van informatie onder de bewoners van Steenderen worden regelmatig artikelen geschreven voor het informatieblad en wordt periodiek een nieuwsbrief uitgegeven. U kun deze artikelen en nieuwsbrieven teruglezen via 'Nieuwsbrief'. Via de knop 'Infobladen' kunt u een aantal informatiebladen met betrekking tot een specifiek onderwerp downloaden en afdrukken.

Het enthousiasme van onze vrijwilligers heeft geleid tot de verkiezing tot "Vrijwilliger van het jaar 2005" van de Gemeente Bronckhorst >>>

U bent hartelijk welkom op één van de werkdagen of om mee te praten over de gang van zaken rond de vereniging!

Ons werk steunen en lid worden? Klik hier voor meer informatie!